Vera&Kira segítő munkája

Már jó ideje elhatároztuk, hogy segíteni fogunk azoknak a sérült embereknek, akik nem tudnak vagy nem mernek segítséget kérni. Most már mindketten felnőttünk a feladathoz, és készen állunk arra, hogy megvalósítsuk az álmainkat!

Friss topikok

Linkblog

Archívum

Ismét kirándultunk!

2010.05.31. 21:35 | Vera&Kira | Szólj hozzá!

 

 

 

Nagyon mozgalmas volt a 2009-es évünk, szerencsére rengeteg olyan helyre eljutottunk, ahová szerettünk volna, és rengeteg izgalmas programban volt részünk, amit kár lett volna kihagyni.

Szóval ismét eljuhattunk egy Agility versenyre, mely ebben az esetben a Kőbűnyai Happy-Dog Kutyakiképzőiskolában került megrendezésre. Megint nagyon korán indultunk, hogy időben odaérjük, reggel még nagyon harmatos volt a fű, szinte teljesen átázott a cipőnk, délben meg már olyan meleg vot, hogy napernyő kellett hogy árnyékban legyünk, mert simán napszúrást kaptunk volna. Szóval kicsit lebarnultunk :) és megint nagyon jól éreztük magunkat! Most inkább a játéké volt a főszerep, viszonylag keveset dolgoztunk, anál többet kommunikáltunk más kutyákkal, tanultauk a ntársas viselkedés szabályait: itt nem egy-két kutya volt, hanem legalább 50! És bizony kuyáknál is igaz az hogy ahony kutya, annyi jellem, voltak nagyon jó arcok, akikkel hatalmasat lehetett játszani két futam között, viszont voltak olyanok ,is akiket jobb volt békén hagyni, mert hát nem lehet mindenki partyarc. Kirának ezt nagyon nehezen sikerült megérteni :)

Szóval ismét totál elfáradtunk, de szereztünk egy csomó hasznos infot, amit tudunk majd kamatoztatni a kséőbbi életünkben is.

Menet közben itthon és Debrecenben a kutyasuliban elkezdtük gyakorolni az agility alapjait, de még minden ugrálástól mentesen, főleg a kúszót és szlalomot próbálgattuk.

A bejegyzés trackback címe:

https://gyogyitomancsok.blog.hu/api/trackback/id/tr912046103

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Címkék: ismet kirandulas
süti beállítások módosítása