Vera&Kira segítő munkája

Már jó ideje elhatároztuk, hogy segíteni fogunk azoknak a sérült embereknek, akik nem tudnak vagy nem mernek segítséget kérni. Most már mindketten felnőttünk a feladathoz, és készen állunk arra, hogy megvalósítsuk az álmainkat!

Friss topikok

Linkblog

Archívum

Kiállításon

2010.05.31. 21:18 | Vera&Kira | Szólj hozzá!

 

 

 

Mivel Kira nagyon jó ősökkel büszkélkedhet minden téren (munka és küllem) úgy gondoltam, hogy érdemes lenne megmérettetni Őt egy-egy Kiállításon. 2009-ben 3 megmérettetésen vettünk részt: először Békécsabán, akkor még Bébi csoportban tudtunk nevezni, ott bekerült a Best In Show-ba, Kitűnő minősítést kapott, majd Nyíregyházán voltunk a nyár közepén, ott szinte teljesen elmosott minden kiállítót az eső, természetesen velünk együtt, így teljesen szétázva Kira Nagyon jó minősítést kapott, aminek örültem, hiszen csuromvizes bundával a Kutya sem tudja mutatni a legjobb  formáját..., és végül a nyár végén Debrecenben voltunk, amit ismét csak kissé elmosott egy kisebb vihar, na ennek aztán nagyon örültünk, itt is Nagyon jó minősítést szereztünk.

Összeségében meg kellett állapítanom: bár nekem nagyon tetszenek a kiállítások, Kira nem nagyon lelete kedvét ebben az egészben, sőt egy kicsit mintha viszolyogna tőle, bár lehet én sem örülnék, ha több órán keresztül fésülgetnék a szőrömet, és mindenféle pózokba állítanának. Így arra a megállapításra jutottam, hogy mindenkinek jó legyen, évente kétszer van kiállítás hozzánk legközöelebb (30 km-re) Debrecenben, oda mindenképpen elmegyünk, de azért nem fogjuk átutazni a fél országot, hogy részt vegyünk egy ilyen rendezvényen.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://gyogyitomancsok.blog.hu/api/trackback/id/tr692046043

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Címkék: kiallitason
süti beállítások módosítása