Vera&Kira segítő munkája

Már jó ideje elhatároztuk, hogy segíteni fogunk azoknak a sérült embereknek, akik nem tudnak vagy nem mernek segítséget kérni. Most már mindketten felnőttünk a feladathoz, és készen állunk arra, hogy megvalósítsuk az álmainkat!

Friss topikok

Linkblog

Archívum

Kuyabölcsi

2010.05.24. 18:52 | Vera&Kira | Szólj hozzá!

Amint kitehettünk minda két- ill.- négylábunkat az utcára, elkezdtük az ismerkedést a környezettel. Nagyon ügyeltem arra, hogy a hatások csak fokozatosan érjék, szerencsére ebben az időszakban sem érte olyan negatív behatás, ami a későbbi életére kihatással lett volna. A képzést már az első nap megkezdtük, ahogy hazakerült, de ez szinte majdnem mindenhol így van, először a feladatokkal is csak csínján bánt az egész család. Később, ahogy cseperedett, egyre magasabbak voltak a követelmények. Kb. három hónapos korára már hozzászokott úgy a közvetlen környezetéhez, hogy úgy gondoltunk, ideje továbblépni.

Beiratkozunk a DASZE egyesület (kutya)bölcsis csoportjába.

Minden hétvégén voltak a foglalkozások, egyenlőre játékos formában, semmi kötelező dolog, a cél az volt, hogy kialakuljon a kutya-gazda kötődési viszony, ill. hogy tudja mindenki kontroll alatt tartani a kutyáját. Ez bár egyszerűnek tűnik, de mégsem az, mikor a kiskutyánk felhőtlenül játszik 10 másik kiskutyával, és próbáljuk csak behívni...

Szóval komoly feladatokkal kellett szembenéznünk, itt főleg nekem és a többi gazdinak, de biztosan állítom, hogy ezek nélkül a foglalkozások nélkül most nem tartanánk ott ahol, és nem lenne ilyen mély a kötődés kettőnk közt!

Ettől függetlenül, nagyon ügyes volt minden kutya-gazda páros, a kemény munkának meglett az eredménye, egyre jobban tudtunk együtt dolgozni a kutyáinkkal, és a játékos feladatok mellett mi is nagyon jól éreztük magunkat.

A bejegyzés trackback címe:

https://gyogyitomancsok.blog.hu/api/trackback/id/tr262028217

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Címkék: kutyabölcsi
süti beállítások módosítása