Vera&Kira segítő munkája

Már jó ideje elhatároztuk, hogy segíteni fogunk azoknak a sérült embereknek, akik nem tudnak vagy nem mernek segítséget kérni. Most már mindketten felnőttünk a feladathoz, és készen állunk arra, hogy megvalósítsuk az álmainkat!

Friss topikok

Linkblog

Archívum

Ovis agility

2010.05.24. 19:02 | Vera&Kira | Szólj hozzá!

Mivel az agility egy nagyon jó kis sport, mind a kutya, mind a gazda számára, már Kira néhány hónapos korában elkezdtünk megismerkedni az alapokkal. Természetesen komoly munkáról itt még szó sem esett, ezt a fajta sportot másfél éves kor alatt nem ajánlott elkezdeni, mert a kutya növésben van, és nem tesz jót a fejlődésben lévő állatnak a sok akadályugrálás.

Mindenesetre megkérdeztem Kirától, mit szólna hozzá, ha később esetleg mi is belevágnánk ebbe a remek sportba?

Az első bizonytalan próbálkozásaim ellenére nagyon bejött neki a sok színes eszköz, és óriási örömmel vetette magát a feladatokba.

Jelentem: ez a mi sportunk!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://gyogyitomancsok.blog.hu/api/trackback/id/tr612028262

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Címkék: ovis agility
süti beállítások módosítása