Vera&Kira segítő munkája

Már jó ideje elhatároztuk, hogy segíteni fogunk azoknak a sérült embereknek, akik nem tudnak vagy nem mernek segítséget kérni. Most már mindketten felnőttünk a feladathoz, és készen állunk arra, hogy megvalósítsuk az álmainkat!

Friss topikok

Linkblog

Archívum

Kihívások, egyre nehezedő feladatok

2010.05.29. 17:17 | Vera&Kira | Szólj hozzá!

Kira nagyon szépen fejlődött minden téren, korán kiderült, hogy nagyon intelligens, amilyen gyakran csak tudta meg is csillogtatta a tudását, és nagyon gyorsan tanul.

Elég korán megismertettem a kilkkerrel, azóta folyamatosan azzal tanuljuk meg a bonyolultabb feladatokat, vagy ha egy kevésbé mozgalmas nap után szeretném lefárasztani agyilag, mindenképpen bevetem :)

Sokszor jobban elfáradok mint a kutya... Mivel csak a hétvégéinekt tölthetjük együtt Kirával, ezért igyekeztem mindig a lehető legszínesebb programokat szervezni, amibe Ő is bevonható- a mozi színház kilőve- áltlaánban szombaton közös képzés egy-egy ismerős kutyással, vasárnap pedig kutyasuli.

A bejegyzés trackback címe:

https://gyogyitomancsok.blog.hu/api/trackback/id/tr272040647

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása