Vera&Kira segítő munkája

Már jó ideje elhatároztuk, hogy segíteni fogunk azoknak a sérült embereknek, akik nem tudnak vagy nem mernek segítséget kérni. Most már mindketten felnőttünk a feladathoz, és készen állunk arra, hogy megvalósítsuk az álmainkat!

Friss topikok

Linkblog

Archívum

Ősz

2010.06.03. 19:55 | Vera&Kira | Szólj hozzá!

Lassan eltelt a 2009-es év is, rengeteg új élménnyel és ismerettel bővült a tudásunk, sok-sok kalandon voltunk már akkor túl,- Kira 2 csonthártyagyulladáson is, kapott szurit, túl gyorsan nőtt- még mindig értek meglepetések a közvetlen környezetünkben.

Egy Nemzetni Park mellett élünk, remek környezetben, tele fákkal, és növényekkel, állatokkal. Mivel egyre korábban sötétedik, nem tudunk túl messzire menni túrázni. Ezért minden nap ellátogatunk a kertünk mögötti parkba. Remekül fel lehet ám ott is töltődni!

Néha összefutunk néhány kutyással, van ám akkor játék meg móka, de van hogy csak ketten kóborolunk. Mindkettőt nagyon élvezzük, igazi kikapcsolódás az egész napi munka után....

Kira levezetheti a fölös engergiáit, és meg feltöltődöm a természetből...

:)

Így van meg az egyensúly!

A bejegyzés trackback címe:

https://gyogyitomancsok.blog.hu/api/trackback/id/tr412054402

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása