Vera&Kira segítő munkája

Már jó ideje elhatároztuk, hogy segíteni fogunk azoknak a sérült embereknek, akik nem tudnak vagy nem mernek segítséget kérni. Most már mindketten felnőttünk a feladathoz, és készen állunk arra, hogy megvalósítsuk az álmainkat!

Friss topikok

Linkblog

Archívum

Telnek a hónapok...

2010.05.31. 21:01 | Vera&Kira | Szólj hozzá!

Egy bizonyos idő után az ember már csak azt veszi észre, ha a kutyája már nem fér el az ölében kényelmesen, vagy kinőtte a hámot, kicsi a fekhely stb...annyira természetes, hogy itt van velünk, hogy észre sem vesszük azokat a pici változásokat, amin keresztülmegy minden nap. Pedig milyen sokat fejlődött,mióta hozzánk került! Minden nap munkába indulás előtt, és munka után dolgozunk, különböző feladatokat végzünk, váltogatva  a helyszínt, a jelenlévő embereket, a körülményeket. Többször előfordult, hogy kutyasuli elkőtt vagy után még elmentünk Debrecen belvárosába dolgozni egy kicsit, persze játékos formában. Ezek a "kis" közös munkák annyira látványosan fejlesztették a kutyát, hogy rá sem lehetett ismerni néhány hónap múlva. Persze ennek az volt az ára, hogy mióta a családba került, gyakorlatilag egyetlen egy pihenőnapom sem volt, nem volt hétvégén délig tartó alvás, éjszaka a fel kellett kelni, akkor nem volt kifogás. De ez mindi-mind kellett ahhoz. hogy most ott tartsunk, ahol, erről még később írok...

:)

A bejegyzés trackback címe:

https://gyogyitomancsok.blog.hu/api/trackback/id/tr952045961

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Címkék: telnek a honapok
süti beállítások módosítása